Wil je deel uitmaken van een inspirerend en enthousiast team?

Werken bij Farmadam

Meer dan zeventig enthousiaste professionals zijn dagelijks voor instellingsapotheek Farmadam aan de slag. We vormen een hecht team. Met alle onderlinge verschillen werken we aan één doel: een uitstekende service voor de klant.

Onze cultuur

Farmadam

Uitdagend werk

Presteren onder druk, dat is wat je bij Farmadam leert. De medicatie moet immers tijdig en foutloos worden afgeleverd. Gelukkig maak je altijd deel uit van een team.

Samenwerken d95e0e119195b658d59b995761e4207addd9e8180d8912087e1a0c4059803152

Samenwerken

Je helpt elkaar als dat nodig is. Dat is de cultuur bij Farmadam. Samen komen we er altijd uit. Inspringen voor elkaar, en tevreden zijn als het weer is gelukt. Zo doen we dat.

Afwisselend fa00a2ac018c347eb71391fdbd7056154f4785e15a1dac7799349df934a2ab05

Afwisselend werk

Geen dag bij Farmadam is hetzelfde. Waarom? Omdat geen klant dezelfde is. Elke dag verzin je nieuwe oplossingen. En gelukkig heb je het ook wel eens minder druk.

Vacatures

Openstaande vacatures

Bezorger m/v parttime/weekend


Ben jij gedreven, weet jij van aanpakken en ben je opzoek naar een parttime baan? Dan ben jij de kandidaat naar wie wij op zoek zijn! Ter versterking van onze afdeling Logistiek zijn wij per direct op zoek naar een bezorger (m/v) die op de zaterdag en zondag ritten wil rijden.

Bekijk de vacature >>

Frontoffice medewerker m/v


Wij zijn op zoek naar een energieke en flexibele collega met aantoonbare werkervaring op het gebied van medicatie-/ en medicatieveiligheid, bijvoorbeeld als apothekers assistent, als verpleegkundige of met een passende zorgachtergrond.Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denkt mee in werkbare oplossingen gericht op het behoud van excellente dienstverlening.     

Bekijk de vacature >>

Bezorger m/v


Ben jij gedreven en weet jij van aanpakken? Ben je bovendien flexibel en houd je van hard werken? Dan ben jij de kandidaat naar wie wij op zoek zijn! Ter versterking van onze afdeling Logistiek zijn wij per direct op zoek naar een bezorger (m/v) die middag-/ en avondritten wil rijden.

Bekijk de vacature >>

Apothekersassistent m/v


Is medicatiebewaking jouw sterkste punt ? Lees dan verder;

Het is een zeer diverse baan met vele verschillende taken; van receptverwerking tot het coördineren van spoedmedicatie.
Afwisselend en verantwoordelijk werk zonder baliefunctie.

Bekijk de vacature >>

Open sollicitatie

Zie je geen passende vacature maar wil je toch graag laten weten dat je beschikbaar bent voor een baan bij instellingsapotheek Farmadam? Stuur dan een motivatiebrief met je cv naar sollicitatie@farmadam.nl Voor vragen kun je bellen met Ingrid Roos via 020 408 4002.

Medewerkers in beeld

Farmadam

Uzma Chishti, apothekersassistent

'Zelfstandig recepten invoeren is verantwoordelijk werk. Contra-indicaties en allergieën; je moet altijd scherp blijven. Bovendien is het werk afwisselend, want elke medicatieopdracht is weer anders dan de vorige.'

Farmadam

Ines Wildeman, apotheker

'Hoe vind je de meest optimale therapie voor een patiënt? Dat is de kern van mijn werk. Vakkennis, ervaring en inzicht zijn daarvoor voorwaarden. Alleen dan kunnen we professioneel advies bieden, juist ook bij complexe zorgtrajecten.'

Farmadam

Steven Bakker, algemeen ondersteunend medewerker

'Ik sta graag achter de inpakmachine of het controleapparaat. De sfeer is goed; veel verschillende culturen en toch respect voor elkaar. Je moet voortdurend scherp blijven en geen fouten maken. Ook dat bevalt me prima.'

Farmadam

Perwien Dewnath, meewerkend coördinator/apothekersassistent

'Deadlines in de gaten houden is voor mij een belangrijke taak. Gelukkig zijn we een goed team en werk ik zelf hard mee, dus dat lukt eigenlijk altijd. Tevreden klanten én tevreden medewerkers, dat is mijn doel.'